Første runde av NM Lag Elite gikk av stabelen i dag. Vi var innom de regjerende Norgesmestrene Heming (damer) og OTK (herrer). Og det manglet ikke på selvtillit hos noen av fjorårsmestrene.

– Vi går for ny tittel og bør har gode sjanser, sier lagkaptein Maren Nordklev hos Heming. Hos OTK er Ole Tinius Lepsoe sikker i sin sak. – OTK vinner i år også, ingen tvil her!

Og Hemings damer og OTKs herrer fikk begge en god start på serien.

Hemings damer fortsatte der de slapp…

Heming tok i mot nyopprykkede Paradis. Begge lag stilte med sterke lag på papiret, men kampene ble spilt på grus – og der var Hemings jenter ustoppelige. 6-1 til hjemmelaget.

– Heming er kanskje seriens beste lag. Men jeg er stolt av innsatsen til jentene. Erika Abraham Nilsen presterte sterkt og vant singlen sin. I morgen møter vi OTK og det gleder vi oss til, sier Paradis’ lagkaptein Tomas Cross.

Paradis Tennisklubb

Dobbelt-lagkamp på Madserud

Hos OTK på Madserud var det duket for dobbelt-lagkamp; både damer og herrer. Gjester var Stavanger TK.

Kaptein for Stavanger-herrene var Urban Ekstrøm.

– OTK ble for gode, men det var flere jevne kamper og mye bra spill. Her må jeg fremheve lag-debutanten Fredrik Krogh Solheim som halte i land seieren mot Casper Christensen. Så tap til tross, vi gjorde en god innsats. I morgen møter vi Nordstrand.

I damelagkampen ble det jevnere med seier 4-3 til OTK.

RESULTATENE FRA ALLE LAGKAMPENE FINNER DU HER:

Damer elite

Herrer Elite

Oslo Tennisklubb
Stavanger TK
Oslo Tennisklubb
Stavanger TK

Forsidebilde: Heming Tennis