Årets NTF Grand Prix Sommer Tour er godt i gang. Forrige uke var det Adax Grand Prix hos Svelvik Tennisklubb. De siste 3 dagene har Holmen Tennis arrangert Porsche Center Asker & Bærum Grand Prix. Og i morgen starter kvalifiseringen til Mjøndalen GP. Deretter bærer det vidre til Larvik & Stavern, Sandefjord og til slutt Nittedal.

I dameklassen gikk det som i forrige ukes Adax GP; seier til Hedda Gurholt. I finalen slo hun Carina Syrtveit 6-4 6-3.

Hos herrene ble det reprise av Svelvik-finalen mellom Herman Høyeraal og Casper Christensen – men denne gang ble det seier til Christensen med 6-3 1-0. Høyeraal måtte trekke seg pga skade.

I damenes doubleklasse ble det seier til Milla Falster og Emilia Korseth. Hos herrene gikk førsteplassen til Albert Porsmyr Hansen og Jon William Karlstad.

Alle resultatene finner du her

Turneringsleder var Knut Eirik Bartnes. Han har mangeårig erfaring som turneringsleder og sier dette:
-Jeg synes nivået på spillet har blitt høyere, spesielt de siste 5 årene. Spillerne har blitt bedre defensivt. Det er lengre balldueller og det er generelt god oppførsel på banene. På meg virker det som spillerne har blitt mer profesjonelle.

Vi gratulerer vinnerne og sier takk til arrangøren Holmen Tennis. I morgen kl 1100 starter neste Grand Prix. Da er det i Mjøndalen det skjer.

Vinner Hedda Gurholt i midten, flankert av runner up Carina Syrtveit og turneringsleder Knut Eirik Bartnes
Casper Christensen vant herreklassen (; bilde fra Adax Grand Prix)
Doublevinnerne Albert Porsmyr Hansen og Jon William Karlstad