Nyopprykkede Nordstrand har fått en knallstart på årets sesong. Laget står med full pott etter fire kamper.

Alle foto: Espen Hildrup

I tur og orden har Nordstrand slått Heming (4-3), Ullern (5-2), Snarøya (6-1) og Holmenkollen (6-1). Lagets yngste spiller, Jon William Karlstad, som nettopp fylte 19 år, har herjet så langt i eliteserien, med imponerende seks seirer på sju kamper. Ellers dras laget i stor grad av rutinerte spillere. Brødrene Marin og Tomislav Draganja, som begge jobber som trenere i klubben, har så langt ikke vært mulig å knekke verken i single eller double. Heller ikke collegespiller Rana-Roop Singh Bhullar har tapt noen kamper til nå. Og når også landslagsspiller Victor Durasovic stiller opp for klubben sin innimellom jakten på nye ATP-poeng, er Nordstrand et lag å regne med i gullkampen i årets sesong. Solide Martin Kildahl, Sebastian Lystad og Adriano Liccardo har også vist fram gamle kunster og bidratt til at poengene har fulgt Nordstrands vei så langt i sesongen.

19-åringen Jon William Karlstad har bidratt sterkt for moderklubben Nordstrand i årets eliteserie.
Tomislav Draganja har så langt ikke vært mulig å få has på.
Victor Durasovic har vunnet sine fire kamper så langt i årets serie. Kan han bidra til at Nordstrand vinner gull i årets eliteserie?

I dag er det OTK som står på andre siden av nettet. OTK har også hatt en god start på sesongen. Laget står med tre seirer. Det ble sterke 7-0 både mot Holmenkollen og Snarøya, og i møtet med Heming ble det seier 6-1. Det eneste tapet kom mot tittelforsvarer Paradis. Denne kampen kunne tippet begge veier. OTK har vist seg som en av gullkandidatene i årets serie, og ligger godt i rute for å komme seg til sluttspillet.

Både Kristoffer Ståhlbrand, Ole Tinius Stave Lepsøe og Casper Christensen står med seks seirer hver og har bidratt sterkt til lagets gode poengfangst. Adrian Skogeng er også et sterkt kort, i tillegg til mange andre gode bidragsytere på laget. Christoffer Jansønn Greve har flyttet fra Bergen til Oslo og meldt overgang fra barndomsklubben Paradis til OTK. Peter August Jebsen Anker har kun spilt én kamp til nå i år, men er et godt kort for OTK å spille ut. Thomas Hanzlik har også bidratt med viktige seirer så langt. Den sterke OTK-troppen består også av rutinerte Mirza Koristovic og doublespesialist Lars Hjarrand. Benjamin Agdestein har spilt en kamp til nå og vunnet denne. Kort sagt har laget en stor bredde som kan komme godt med i en så tett og intensiv turnering som NM for lag er. Med sju kamper på to uker i grunnserien og deretter et sluttspill like etterpå, kan det fort komme skader og slitasje på noen spillere. Da kan stor bredde i laget være den lille forskjellen på suksess og fiasko.

Rana Roop Singh Bhullar er en viktig spiller for Nordstrand. Erfaring fra college kommer godt med.
Rutinerte Adriano Liccardo har mange år bak seg i eliteserien og biter godt fra seg enda.

Oppdatert tabell og fullstendige resultater fra eliteserien