Aldri før har NTF hatt flere påmeldinger til NM i Frognerparken enn i år.

-Det er gledelig å se etter en utfordrende periode som har rammet idretten vår, sier generalsekretær i Norges tennisforbund, Aslak Paulsen.

Med 460 spillere og 864 påmeldinger overgår dette tidligere rekorder og viser at mesterskapet er mer populært enn noensinne. Årets NM i Frognerparken er den 14. utgaven av norgesmesterskapet i hjertet av hovedstaden.

Gledelige tall, mener Aslak Paulsen, generalsekretær i Norges Tennisforbund. Ferske tall viser at antall medlemmer i forbundet har økt med 13 prosent bare det siste året. Tennis har fått nesten 4000 nye spillere.

– Det har vært en eksplosiv medlemsvekst. Det er ekstremt, uttalte generalsekretær Aslak Paulsen i Norges Tennisforbund til Aftenposten i juni.

– 2020 skrives nok inn i historiebøkene som det året med størst medlemsvekst. Det er i tillegg ekstra gledelig at 13-19 år segmentet fortsetter å vokse og at 20-25 åringene setter all time high med mer enn 27% vekst, uttalte generalsekretær i Norges Tennisforbund Aslak Paulsen om medlemsveksten til norsktennis.no i mai i år.

I jenteklassene u14, u16 og u19 bemerker seg med sterke tall. De er ikke lengre stor forskjell mellom antall påmeldinger i jenter- og gutterklassene. Jentene fortsetter å være mer aktive i NM enn tidligere.

NTF ønsker håper alle deltakere og publikum tar hensyn til myndighetenes anbefalinger under arrangementet i Frognerparken.