Davis Cup kampene spilles som normalt, fredag 16. september kl 18:00, og lørdag 17. sept. fra 14:00, men utenfor arenaen vil det være både stands, minitennisbane og øl-telt.

I Lillehammers gågate vil det på torsdagen, 15. september, settes opp en minitennisbane for lek, konkurranser og promotering av arrangementet

På torsdagskveld vil DC arrangementet invitere til tennis-quiz med Cezar Johansson og Øivind Alver og på fredagskvelden blir det DC nachspiel på Lillehammer.

Lørdag fra 10-14 vil Mjøsklubbene holde «åpen dag» med stands for rekruttering av nye medlemmer

I tillegg til flere sosiale arrangement, vil det på lørdagen, fra kl 09-13, avholdes et trenerseminar i samarbeid med Olympiatoppen

Link til påmelding her

Under selve kampene kan man velge mellom ordinærbillett og VIP billett. VIP billetten gir mat og drikke, egen tribunedel, kampinformasjon fra kaptein eller trenere samt spillere. Analyseansvarlig, Øivind Sørvald, bidrar med analyser og tips på hva man skal følge med på.

Kjøp billetter her

Norges Tennisforbund, sammen med Olympiaparken i Lillehammer, inviterer nå til et Davis Cup arrangement med helt nye rammer med et klart mål om innendørs publikumsrekord for tennis. Kampen skal spilles i en arena skapt for store sportsarrangement, nemlig Håkons Hall på Lillehammer.
Arrangementet skal være inkluderende og engasjere både eksisterende og nye tennisfans. I tilknytning til arrangementet vil det bli aktiviteter før kampene, både i arenaen og utenfor arenaen.