Bergensdamene har feid gjennom årets 2. divisjon. Samtlige sju kamper endte med seier til Bergens Tennisklubb. Hva skal man si til fem 6-0-seirer og to 4-2-seirer? Imponerende.

-Jeg ønsker å takke vår trener Jesper Rosberg for den innsatsen han legger ned for å danne og bygge damelaget, og for støtten han gir oss. Han har lagt ned mer jobb enn man kan forvente, sier kaptein Irene Aandal-Nilsen.

PS! Den som leser tabellen, vil se at det Bergens TK kun står oppført med fem seirer på fem kamper. Seirene mot Nesodden og Sandefjord ble dessverre strøket i etterkant p.g.a. at de to lagene helt på tampen av sesongen ble disket. Det svekker allikevel ikke Bergens-lagets prestasjon som har spilt og vunnet sju kamper på rad i årets sesong.

I årets siste hjemmekamp på Årstad var naboklubben Paradis TK motstander. Også her ble det seier 6-0 til Bergens TK. -Det var veldig  hyggelig å ha besøk av naboklubben. Samholdet og støtten på tvers av lagene kom blant annet frem da Ine Maren Sælen Pedersen og Elin Bobo Hole begge briljerte i en spektakulær og kreativ ballveksling, hvor noen av tilskuerne en periode glemte hvem de heiet på. Bare den ballvekslingen og publikums respons var verdt turen for de som møtte opp for å støtte vestlandsk tennis. Det er godt å kjenne på at man heier på hverandre på tvers av lag og klubb, forteller Irene Aandal-Nilsen, kaptein Bergens TK.
All grunn til å smile for Airis Marenel Santiago Mejia (til venstre), Ine Maren Sælen Pedersen, Sangeeta Roopan (vant 11 kamper i årets sesong!), Irene Aandal Nilsen (til høyre), Mina Adelin Sælen Pedersen (liggende), etter sju strake seirer i årets sesong. Lucie Sejrup ikke til stede på bildet, men også en sterk bidragsyter til opprykket.