Semifinalene i årets Eliteserie ble spilt tidligere i dag.

I damenes semifinaler møttes Furuset og Heming, og Stabekk og Stavanger. Hos herrene spilte Holmenkollen mot Paradis og Moss mot Ullern.

Dagens semifinaler

Furuset har vunnet NM Lag Elite 7 år på rad og ingenting tyder på at de har noe i mot en 8. tittel. Heming viste seg imidlertid som en særdeles verdig motstander i oppgjøret på SinsenTK.
Etter doublene sto det 1-1. Så ble det 2-2 – og deretter 3-3, før Furusets Ine Pedersen vant den avgjørende singlen mot Cathinka Steen Trøan – og Furuset var klar for sin 8. finale.
Link til kampene

Stabekk tok hjemmelaget i mot Stavanger. Også her sto det 1-1 etter doublene – og spenningen vedvarte til de 2 siste singlene var i gang. Stavanger halte lagseieren i land med 4-3 i kamper.
Oppmann var Steffen Andersen, som forteller om en hyggelig og fint arrangert lagkamp, med mye spenning og ca 40 tilskuere.
Stavanger kom til årets NM med mål om å ikke rykke ned; nå er de i finalen: Gratulerer, Stavanger.
Link til kampene

Holmenkollen på hjemmebane tok i mot Paradis. Bergenslaget fikk en flying start med 2-0 etter doublene. Singelkampene lå an til å gjøre lagkampen spennende, men Claudio Rivera og Viktor Selander punktere det hele i Paradis’ favør.
Takk til Inger Bjerke for, som alltid, åpent kjøkken og godt vertskap. Da vi dro derfra var hun ikke bare kjøkkensjef, men også grillmester!
Link til kampene

I Moss var Ullern gjestende lag. Og som på forrige hjemmekamp imponerte Moss i doublene. Jon Hove, som var oppmann, forteller at spesielt 1. doublen overgikk alt han tidligere har sett i norsk doublespill. Eirik Sars Grøner/Jonathan Berling vant 10-5 i match tiebreak over Herman Høyeraal/Shane LaPorte. Lagkampen endte 5-2 Moss.
Hove ønsker også å fremheve den gode stemningen, alle tilskuerne og flotte måten Moss tar i mot alle på.
Link til kampene

Finaler

Dermed er det klart for finaler i morgen, søndag 27.6.

På Sinsen starter Furuset jakten på sitt 8. strake NM-gull kl 1200; motstander er Stavanger. Herrenes finale blir reprise på fjorårets finale, hvor Moss møter Paradis. Men denne gang er det Moss som har hjemmebane: Kampstart er kl 1000.

Vi håper mange finner veien til kampene. Vel møtt!

Heming ble en tøff motstander
Furuset er klar for sin 8. finale
Paradis med spillere, lagledere og supportere