Sverre Worren er trolig den første i Norsk i tennishistorie med 100 NM-titler i tennis. Han er ihvertfall medlem av en meget eksklusiv gruppe med et tresifret antall NM-titler. 

Nylig ble NM-veteran arrangert på Oslo Tennisarena. I finalen for herrer 80 vant Sverre Worren over en annen tennislegende i Per Wright og med denne tittelen ble det magiske tallet oppnådd.

Worrens 100 titler stammer fra NM i veteranklassene. Fordelingen er 56 titler i single, 37 titler i Herrer double og 7 titler i Mixed double. I single har Worren vunnet like mange titler inne som på grus. Worren har vist seg svært stabil gjennom sine 40 år i veteranklassene.

Fra HS80 finalen i sommer fra Stavern. Også da vant Sverre over Per.
Kuriositet: De møttes første gang i NM allerede i 1957 i kvartfinalen i junior-NM på

-Han har spilt god tennis og har unngått skader. Han har kun gått glipp av et eneste Veteran-NM siden han ble gammel nok til å delta (fra 45år), sier President i Norske Tennisveteraner, Magnus Åsrud, og fortsetter:

-Et par andre ting som gjør prestasjonen imponerende er at når han ble gammel nok, var yngste veteranklasse 45+. Inntil nylig var den 35 + og fra og med i år fra 30+, så det betyr at senere generasjoner har hatt mulighet til å begynne å samle titler 10 år før Worren. I tillegg vat det også 10 års intervaller mellom klassene, mot 5 år nå. Dette gjorde at det var vanskeligere for Sverre, i hans tidlige veterankarriere, ettersom han etterhvert måtte kjempe mot nesten 10 år yngre spillere, sier Åsrud

Bournemouth 1991, Mats Skotner, Jan Henrik Wiese  og Sverre representerte Norge i VM Lag +50 år, også kjent som Fred Perry Cup (Wimbledon-mester 1934-36)

Sverre har ellers representert Norske Tennisveteraner i en mengde internasjonale mesterskap og stort sett hevdet seg meget bra.
Her fra Bournemouth i 1991 da Mats Skotner, Jan Henrik Wiese  og Sverre Worren representerte Norge i VM Lag 50+, også kjent som Fred Perry Cup.


Magnus Åsrud er President for NTV og er imponert over Worrens deltakelse