Tennis Kids, som er NTFs tennisskoleprogram, har et stort driv om dagen. Her samarbeider klubbene både om selve innholdet i undervisningen i tennisskolen og turneringskonseptet, Tennis Kids Tour, som består av Red Tour, Orange Tour og Green Tour.

Sist helg ble det arrangert 15 slike turneringer på Østlandet. Totalt var det over 700 barn og ungdommer som deltok på disse turneringene sist helg.

Espen Lilleaas, Tennis Kids ansvarlig i NTF, og Lance Morgas, Tennis Kids ambassadør og tour-ansvarlig på Østlandet, er stolte av hva klubbene får til sammen.

-Klubbene involverer frivillige foreldre og ungdommer til å gjennomføre disse arrangementene på en god måte, forteller Morgas. Morgas sier det er gøy å se at så mange barn og ungdommer får en fin erfaring ved å konkurrere som lag i en individuell idrett.

Lance Morgas er Tennis Kids ambassadør

Espen Lilleaas sier det er bra at de på Østlandet nå arrangerer disse turneringene i mindre puljer der noen få klubber kan samarbeide tett sammen. Det blir bedre opplevelser både for barna og for arrangørklubbene. Lillaas vil også gi klubber og trenere skryt for arbeidet som gjøres på dette området. Tennis Kids er i stadig utvikling og nettsiden www.ntftenniskids.no oppdateres kontinuerlig med spennende innhold for klubbene.

Espen Lillaas

Hva sier barna og ungdommene ute på turneringene?

– Gøy! – Når er neste turnering? -Hvis jeg får et wristband til så får jeg pokal! – Nå vil jeg spille enda mer tennis!