Arrangørene kunne i påsken puste ut etter rekorddeltagelsen i junior-NM på Vestlandet. Trenerne berømmer NTF for å ta grep for å høyne status til mesterskapet.

-Veldig positivt at det ble stilt krav til de beste spillerne å delta på NM. Bra jobbet – dette er noe alle trenere, foreldre og spillere har satt pris på, sier Robert Gustafsson i Snarøya Tennisklubb.

Gustafsson understreker verdien av at det blir flere tøffere kamper. På denne måten betyr kampene mer og det blir mer følelser og nerver. Han synes det er for mange kamper som ender med klare sifre.

Også Ullerns Robert Andersson gledet seg over at de beste deltok på NM.

-Utrolig positivt at så mange høyt rankede spillere i år valgte å være med å kjempe om NM-pokalene. Når så mange av landets beste er med, viser det at det er fullt mulig å få tøff motstand i hjemlandet. Dette bør være en høyt prioritert sak for norsk tennis i framtiden, mener Andersson.

Stabekk-trener Robert Almberg er helt på linje med sine to navnebrødre i Ullern og Snarøya.

-Jeg synes alle bør være med for å få flere gode kamper, og blir alle med, så får vi gode kamper på hjemmebane. Flere burde være med på NC så vi får høyere nivå der også, istedenfor at det må hete Tennis Europe og du kan møte de samme spillerne uansett.

Årets deltakerrekord kom noe overraskende for arrangørene. Dette tvang frem spill på flere arenaer samt kamper fra tidlig morgen til sen kveld.

-En stor takk rettes til spillere, trenere og arrangørklubber som gjorde dette til en skikkelig tennisfest. En fest hele norsk tennis bør være stolte av, uttaler generalsekretær Aslak Paulsen.

Heming var med sine 54 deltagere en stor bidragsyter til rekordmesterskapene. Olof Gustafsson fulgte opp klubbens juniorer i Stavanger og er full av lovord både av arrangøren og den stimen norsk tennis er inne i.

-Jeg har fått se flere fine kamper på høyt nivå og jeg syns at norsk tennis oppleves som veldig positiv og er på rett vei. Stavanger Tennisklubb arrangerer turneringen på et høyt nivå med et sterkt team og mye erfaring, sier Heming-treneren.

En annen trenerveteran i norsk tennis, Pelle Fridell, nå trener på Wang Oslo,

-Det var høyt nivå på spillet fra kvartfinale og framover, mener Fridell.

Fullstendig oversikt fra u12 og u14

Fullstendig oversikt fra U16 og U19