Det er østfoldingene som herjer i jentedouble i Stavanger. Margaret Keref (Fredrikstad)/Mathea Henriksen (Halden) har så langt innfridd favorittstempelet og er klare for morgendagens finaler. Der møter de Sofie Sannem Heian (Moss)/Arshia Vinod Joon (Nordstrand), som er seedet som nummer to.

Like oppskriftsmessig er det ikke i guttedouble hvis vi legger seedingen til grunn. Begge de to toppseedede parene er ute av turneringen. Det førsteseede paret Paul Hjorteland (Holmenkollen(/Nikolai Hammersmark Gjervan (Nesodden), måtte i dag se seg slått av Nicolai Eie Worren og Lars Ivarson Horn fra Stabekk. Stabekk-guttene avgjorde semifinalen på supertiebreak, og skal ut mot Eivind Røed Rise/Max Wilhelm Haakenstad i morgendagens finale. Rise/Hakkenstad kom seg relativt greit videre fra dagens semifinale.

I single så vi dagens jevneste kamper mellom jentene. Både Mathea Henriksen og Gabriella Emma Eie måtte ut i tre sett før de klarte å avansere til semifinalen. Sistnevnte brukte over tre timer på å slå ut Fredrikstad-jenta Margaret Keref. Også Erika Abraham-Nilsen og Marthine Charlotte Bu Mørland møtte god motstand i sine kvartfinaler.

I gutteklassen skal to blad Nikolai møtes i morgendagens semifinale. Nikolai Hammersmark Gjervan (2) fra Nesodden og Nicolai Eie Worren (3/4) fra Stabekk har begge vært gjerrige med gamene så langt i turneringen og stod uten tap av sett også etter dagaens kvartfinaler.

På den andre siden av tablået er Paul Hjorteland fra Holmenkollen og arrangørklubbens Ole Helliesen Ramsland klare for den andre semifinalen. Hjorteland har vært stødig i hele turneringen, men fikk god motsand av Eivind Røed Rise i dagens kvartfinale.

Her er bilder fra noen av dagens kamper i Landsturneringen U12 og NM U14.

Alle foto: Henning Frøystein