Etter en intens uke med et komprimert Eliteserieformat var det klart for finaler i dag.

DAMEFINALE: Furuset Tennis – Stavanger TK 4-3

På Sinsen var Furuset Tennis klare for sin 8. NM-finale på rad. Motstanderen var overraskelseslaget Stavanger Tennisklubb. Stavanger kom til årets lagserie med mål å beholde Eliteserieplassen. I steden ble det finaleplass.
Furuset, som har vunnet de siste 7 årene, hadde nok ingen planer om ikke å sikre seg sitt 8 mesterskap.
Doublene endte 1-1. Og en stund senere sto det 2-2. Da sa imidlertid Furuset takk for følget og gikk opp til 4-2. Siste singlen ble ikke spilt ferdig.

Link til kampene

HERREFINALE: Moss TK – Paradis TK 4-3

I Moss var det gledelig mange som hadde funnet veien til tennisbanene. Hele gressplenen utenfor de 2 banene var mer eller mindre tett med tilskuere. Og vi er ganske sikre på at de ikke angrer på søndagsvalget…
Etter doublene sto det 1-1. Etterhvert ble det 2-2, før Moss går opp i ledelsen 3-2. Mange øynet konturene av at Moss skulle få revansje for finaletapet i Bergen i fjor.
Men Paradis kjemper innbitt på hver eneste ball og utlikner til 3-3. 5. singlen blir skjebnekampen. Paradis’ Viktor «Sulle» Selander møter Moss’ Markus Sørensen – og den eldre og mer erfarne «Sulle» sørger for at både singlekampen og hele NM-finalen vipper Paradis’ vei.
Således er Paradis TKs herrelag erklært som Norges beste klubblag for 3. året på rad. Og Moss’ herrelag er nest best i Norge; det er ikke så dårlig, det heller!

Takk til Moss TK for nok et flott arrangement. Det er alltid veldig hyggelig å komme til Moss. Dere legger listen høyt for kommende arrangementer…

Link til bilder fra herrefinalen

Link til herrefinalen

Furuset med sitt 8. NM Lag
Paradis TK – Norgesmestre for lag 2021