Snarøya Tennisklubb innlemmet Casper Ruud som æresmedlem av klubben i mars i år. Ruud har vært medlem av klubben helt siden han ble introdusert til tennis. 

– Det at vi nå hedrer Casper Ruud, har en del å gjøre med at klubben i år fyller 50 år. Samtidig har Casper Ruud, selv om han er en av verdens tennisspillere, valgt å være lojal overfor klubben sin. At han ikke har skiftet klubb, er noe vi setter umåtelig pris på, sa Lilian Kollerud i Snarøya Tennisklubb til Budstikka.no.

Casper Ruud har oppnådd høyeste ranking for en norsk spiller, noensinne.

Banneren, som nå henger på bane 4, på Snarøya tennisklubb er med på å hedre tidenes beste norske tennisspiller. I skrivende stund ligger riktignok rankingen til Ruud på nr 14 på ATP rankingen.

Da Casper Ruud fikk oppmerksomheten fra klubben, var også klubbens første æresmedlem til stede. Hans Gjersøe (95) var med på å starte klubben for 50 år siden.

Hans far, Christian Ruud, ble æresmedlem for noen år siden.

– Christian ble æresmedlem for noen år siden, så Casper slo faren også her. Det er vel ingen som har blitt æresmedlem i så ung alder, sa Kollerud til Budstikka.no i mars i år.

Les mer om Caspers utnevnelse til æresmedlem i Budstikka

Aslak Paulsen og Håkon Bjercke med banner som er tiltenkt Snarøya Tennisklubb som er hjemmeklubben til Casper Ruud