-Dette har vært et utfordrende år, innleder NTFs turneringsansvarlig Svein Are Lapstun. -Men omsider kan vi begynne med turneringsspil og aktiviteter igjen. Det er imidlertid viktig at alle fortsatt holder seg oppdatert på gjeldende smittevernregler og følger disse.

Det er NM Lag Elite – selveste Eliteserien – Lapstun, i første omgang, tenker på. For i morgen starter grunnspillet.

-Jeg vil gjerne rette en stor takk både Paradis og Stavanger for imøtekommenheten og «selvoppofrelsen» med kampoppsettet, fortsetter han. -På grunn av både det praktiske og smittevernmessige har de gitt avkall på hjemmekamper og spiller «hjemmekampene» her på Østlandet.

Regjerende mestere er Furuset Tennis hos damene og Paradis TK på herresiden.

Furuset Tennis har i en årrekke hanket inn NM-titlene. Fjorårets finalemotstander var Nordstrand TK – men Furuset var Furuset og vant 6-0.

Paradis TK har vunnet herreklassen to år på rad. Moss TK var fjorårets finalist og på Paradis’ hjemmebane i Bergen ble det jevnt: 4-3 til hjemmelaget. Vi kan røpe at Moss har ambisjoner om å reversere finaletapet; Eirik Sars Grøner uttalte i helgen at i år skulle de vinne…

Kampene starter i morgen – se kamoppsettet lenger ned på siden. Semi- og finaler spilles lørdag 26. og søndag 27. juni.

Vi håper mange finner veien til klubbene og skaper stemning under kampene. Da blir det morsommere både for spillerne og de tilstedeværende. Men husk å følge gjeldende smittevernregler.

Vel møtt!