Svelvik Tennisklubb har gjennom de siste årene posisjonert seg som Norges ledende Grand Prix-arrangør – om enn værgudene i dag stakk kjepper i hjulene for den planlagte finaledagen. Med dyvåte baner og regntunge skyer ble Adax Grand Prix avsluttet innendørs i den flotte Adaxhallen.

Christer Francke var hentet som konferansier og speaker, mens Eurosport stilte med reportasjeteam.

I singleklassene gikk Hedda Gurholt og Herman Høyeraal til topps. Gurholt slo Lene Mari Bolkesjø Hovda i damefinalen med 3-6 6-4 6-4. Høyeraal var best i herrefinalen og vant 7-6 6-2 over Casper Christensen.
I damenes doubleklasse ble det seier til Ine Stange og Hedda Gurholt med 6-3 6-3 over Milla Falster og Tyra Thon Skjelstad. Hos herrene trakk Markus Sørensen og Herman Høyeraal det lengste strået med 6-1 6-4 over Jon William Karlstad og Christian Parr.

Alle resultatene finner du på tournament software.

Bilder fra turneringen ligger på Svelvik TKs Facebookside.

Dette var fjerde året Svelvik Tennisklubb inviterte til Grand Prix. I år i en litt nedskalert koronaversjon. Men like fullt et gjennomført topp arrangement.
Således snakket vi med de mest fremtredende personene bak suksesshistorien Svelvik. Se videoene under.

Og før vi dro fra Svelvik var allerede praten i gang om neste års arrangement. «Det skal bli bra – veldig bra» lovet arrangementets primus motor og klubbens sosialminister Tore Skognes. Vi gleder oss allerede!

Audun Kleven er leder i Svelvik TK:

Tore Skognes er Grand Prix-turneringenes primus motor og i styret innehar han posisjon som klubbens «sosialminister»:

Franck Fog er Grand Prix-turneringens faste turneringsleder:

Hedda Gurholt vant dameklassen. Her intervjues hun før finalen:

Lene Mari Hovda før finalen:

Casper Christensen og Eirik Sars Grøner etter semifinalen, som Casper Christensen vant. I finalen ble det tap mot Herman Høyeraal: