NTF Grand Prix Summer Tour har forflyttet seg fra Svelvik til Nesøya IL Tennis, hvor Mario Kosaric og Lea Andersen er turneringsledere. Dette er første Grand Prix-turneringen Nesøya arrangerer. ⁣

-Jeg vil takke alle spillere og alle fra Nesøya IL som har hjulpet med vår første Grand Prix turnering noen sine. Alle var veldig fornøyde og vi kommer bare til å bli bedre og større for hvert år, skriver Mario Kosaric på Nesøya IL tennis Facebookside.

Lea Andersen er turneringleder med Mario Kosaric under Grand prix Summer Tour på Nesøya


⁣I år har Grand Prix Summer Tour tiltrukket seg doublevinneren av US Open Junior 2021, nemlig franske Max Westphal. For tiden spiller han college-tennis for Columbia University i New York.

-Jeg får holdt tennisen vedlike og jeg får sett Matylda, sier Westphal om deltagelsen i Grand Prix Summer Tour.

Westphal er kjæreste med Matylda Burylo og har derfor tatt turen til Norge i sommer og har deltatt både i Svelvik og på Nesøya.

-Jeg får spilt mange matcher på kort tid og man klarer derfor å holde en god rytme. Dessuten er turneringene velorganiserte med både matservering og prispenger. Prispengene nedbetaler reisen hit samt betaling for deltakelse, fortsetter Westphal.

Max Westphal og Matylda Burylo på Nesøya
Franck Fog er turnerings- og padelmedarbeider i NTF og var tilstede under semifinalene på Nesøya torsdag 23. juni