-Pandemi, isolasjon og en nordmann i tet har vært katalysator for en ny tennisboom i Norge. Ifølge tennisforbundet har antall spillere økt med over 30 prosent. Hvorfor? Og hvor skal de spille?

Slik er innledningen til Finansavisens artikkel om tennisboomen vi er inne i nå. Norges største influenser er an av dem som har blitt bitt av basillen.

-Sophie Elise Isachsen er ikke alene om den nye hobbyen. I løpet av de to siste årene har tennissporten opplevd en enorm vekst. Ifølge Norges Tennisforbund har antall spillere økt med over 30 prosent på østlandsområdet, skriver journalisten.

Les hele artikkelen her

En viktig del av artikkelen, er den umiddelbare mangelen på baner (spesielt i Oslo). Daglig leder i OTK, Reidar Nilsen, er intervjuet i artikkelen.

Fra finansavisens artikkel 4. juni 2021
Malene Helgø blir intervjuet av Eurosports Espen Tvedt

Malene Helgø er også en sentral del av artikkelen i Finansavisen. 21 år gamle Helgø har også registrert at det er blitt mer rift om banene. 

-Plutselig var det mange nye ansikter på banene. Det er veldig gøy at det er flere som har fått øynene opp for tennis, sier Helgø til journalisten.