Med mobiltetsrestriksjoner helt siden oktober 2020, har ikke spillere i Norge kunnet konkurrere nasjonalt eller internasjonalt på 8 måneder. NTF har søkt om unntak for toppidrett og har fått innvilget dette fra Kulturdepartementet. Grand Prix kan derfor arrangeres nasjonalt for våre beste spillere.

-Vi er veldig glade for at vi har fått tillatelse til å starte opp med Grand Prix-turneringer igjen. Ventetiden har vært altfor lang, sier turneringsansvarlig i NTF, Svein Are Lapstun. Han takker samtidig alle arrangørene som har stilt opp i en krevende tid. –Arrangører og deres samarbeidspartnere fortjener virkelig honnør for å ha tatt på seg disse arrangementene i denne usikre tiden.

Grand Prix Sommer Tour 2021 består av 6 delturneringer i perioden 17. juni til 29. juli. Turneringene deles inn i kategorier basert på premieverdi.  Det kåres en sluttvinner basert på et poengsystem og de tre beste i hver singleklasse kjemper om premier til en totalverdi av 120.000 kroner.

Får vi gjensyn med Caroline Rohde-Moe og Mirza Koristovic under Grand Prix tour i år også?

-Det er allerede stor interesse for turneringene som er lagt ut på Tournament Software og vi håper GP-spillere er glade for at vi er på vei ut av turneringsdvalen og kan spille allerede 17. juni i Svelvik, fortsetter Lapstun.

Les mer om NTF Grand Prix Sommer Tour her

Turneringer som inngår: Svelvik 17-20.juni, Holmen 27-30. juni, Mjøndalen 1-4.juli, Stavern 12-15.juli, Sandefjord 15-18.juli, Nittedal 22-29.juli.

Henrik Lindeman, Henrik Lynum, Albert Porsmyr, Mathias Langaard, Kristioffer Ståhlbrand, Max Bakken, Nicolai Pran under Grand Prix i Sandefjord, 2020
Markus Sørensen under Norwegian Open, Grand Prix Stavern 2020