Med flunkende nytt klubbhus og Norges Tennisforbunds aktivitetsutvikler på besøk, kunne Kristiansund Tennisklubb i helgen fylle utebanene med tennisglade barn, ungdom og voksne. Klubben hadde invitert både medlemmer og andre interesserte tennisspillere. «Tennis for alle» er en viktig visjon for klubben, og klubben har hatt en positiv utvikling de siste årene.

Kristiansund Tennisklubb har vokst til 170 medlemmer og har innviet den nye tennissesongen med sitt første klubbhus i klubbens snart 100 år lange historie.

Aktivitetsutvikler Espen Lilleaas var på besøk i klubben hele helgen for å hjelpe klubben både på styrerommet og ikke minst på banen.

(Alle foto: Kristiansund Tennisklubb)

-Fantastisk vær, meget godt vertskap og hyggelig og fine folk og masse aktivitet, oppsummerer Lilleaas etter et vellykket opphold på Møre.

-Et perfekt designet klubbhus som vil være et naturlig samlingspunkt i framtiden, mener Espen Lilleaas. (Foto: Kristiansund Tennisklubb)

Styreleder Erik Rognskaug i Kristiansund Tennisklubb var strålende fornøyd med aktivitetsutviklerens bidrag i helgen. Klubben ønsker å få igang mer strukturert treningstilbud for barna, og har nå blitt en TennisKids-klubb.

-Espen er så rutinert. Han får det til å virke veldig enkelt, berømmer Rognskaug.

-Dette er en utrolig viktig innføring i TennisKids for oss. Det å sette treningen i et system slik at ungene føler utvikling og at man har fokus på utvikling. Vi ser at man ikke trenger å tenke at det bare skal være åtte spillere på våre to baner. Espens kunnskap er nyttig for oss, og setter oss på sporet hvordan vi skal tenke omkring framtidig treneransettelse, utdyper styrelederen, og legger til at han også mener slike besøk fra forbundet gjør at man i større grad får med seg hva som foregår i tennis-Norge.

-Det gir motivasjon go inspirasjon, sier Rognskaug.

Styret har diskutert den langsiktige strategien for klubben gjennom strategisamlinger, og satser på å vedta planen på Årsmøtet som snart skal gjennomføres. Rognskaug forteller at klubben ønsker seg en dedikert trener som kan ta seg av den sportslige aktiviteten, og langt der fremme står også en tennishall på ønskelisten. Nettopp byggingen av klubbhus er et steg på veien mot et mer levende og aktivt tennismiljø i Kristiansund.