Kvartfinaleplassen glapp for Ulrikke Eikeri

1141

Ulrikke Eikeri og spanske Aliona Bolsova kjempet i nattens 3. runde double i Australian Open, men det holdt ikke til en plass i kvartfinalene.

Etter å ha slått ut 10. seedet Marie Bouzkova og Lucie Hradecka i 2. runde var det useedede Anna Danilina (WTA 53 double, Kazakhstan) og Beatriz Haddad Maia (150, Brasil) som var motstander i nattens kamp.

I første sett tar det „norske” paret føringen. Ulrikke server hjem 5-2 og settet avsluttes med 6-3 til det Ulrikke og Aliona.

2. sett blir jevnere og Danilina/Beatriz Haddad Maia vinner det med 6-4.

Tredje sett åpner så bra for Ulrikke og Aliona. De tar ledelsen 4-1. Etterhvert som gamene spilles fremstår Beatriz Haddad Maia som banens beste og hun virker bestemt på at dette skal de vinne. 4-1 ledelse blir til 4-5 og deretter match-tie break.

Tie breaket blir aldri helt spennende, da Eikeri og Bolsova havner under 0-3, og klarer aldri å hente inn Anna Danilina og Beatriz Haddad Maia’s ledelse: 10-5 i match-tie breaket.

For Ulrikke er årets Australian Open en opptur. 3. runde i en Grand Slam er hennes beste resultat. Og på live rankingen avanserte hun fra 61. til 46. plass i double.

Vi gleder oss til Roland Garros!