Moss Tennisklubb var 2. pinsedag vertskap for Ullern Tennisklubb. Sistnevnte er en av favorittene i herrenes NM Lag Elite

Norges første Kraftsenter

Moss TK, som ligger like sør for Oslo, er kjent som en proaktiv og levende klubb. Ved inngangen til 2023 fikk klubben også status som Norges første Kraftsenter, som er et tiltak for å desentralisere og styrke spillerutviklingen på landsbasis.

Skal være en aktiv og levende klubb

Daglig leder er Branislav Sisojevic.

– Noe av det jeg forsøker å få til er å viske ut grensene mellom de ulike grupperingene i klubben. Som f.eks nå under Eliteserien er det ballek 1 time før kampstart, hvor Red Tour får møte og spille med elitespillerne. I en klubb skal alle kunne omgåes hverandre. Alle skal kunne føle at de tilhører.

Han fremhever også viktigheten av aktiviteter og turneringer.

– Det må skje ting i klubben som gjør at folk trives her. Nå under lagkampene forsøker vi å lage gode arrangementer, bl.a med nevnte Red Tour og ikke minst at kampene spilles med ballbarn. Elitespillerne stiller også opp som sparringpartnere for de andre konkurransespillerne i klubben. Jeg vil gjerne ha mye aktivitet på anlegget, gjerne flere turneringer.

Moss’ eliteserielag – f.v: Daniel Izadifar, Bjørn Valdivieso, Jonathan Berling, Elyad Oshnavie og Eivind Tandberg

Ullern er en av NM-favorittene

Kaptein på Moss’ elitelag er Ole Jørgen Henæs.

– Vi må nok innse at vi møter et sterkere lag i dag. Ullern er helt „der oppe” og kan definitivt vinne hele NM Lag. Men det spilles mye morsom tennis her i dag og det er gledelig at så mange kommer og ser på. Ikke minst at så mange fra Ullern er her.

Moss’ 1er Niklas Bådstangen

Se bilder fra lagkampen her

Herman Hagen Høyeraal i Sweet sixteen

Herman Hagen Høyeraal spiller 1’er på Ullern og er regjerende Norgesmester individuelt.
Herman er collegespiller ved University of Arizona, sammen med Casper Christensen. De hadde et veldig bra tennisår „over there”. Han og Casper kom helt til Sweet Sixteen i den landsomfattende collegetennisen; dvs de var blant USAs 16 beste collegelag – og var 1 kamp unna å komme til NCAA-sluttspillet på giantanlegget i Orlando.

Ullerns Herman Hagen Høyeraal spilte Sweet sixteen i amerikansk colleetennis

I Moss spilles det fortsatt, men da vi takket for oss hadde gjestene festet grepet rundt lagkampen. Her finner du resultatene fra alle lagkampene i Eliteserien:

Damer

Herrer