-Dere kommer for sent, ønsker Moss TKs lagkaptein og sjefstrener Ole Conrad Reier oss velkommen med. Moss’ herrelag har nemlig vunnet begge doublene og tatt ledelsen 2-0 over Stavanger. -Dere har gått glipp av det beste doublespillet jeg noen gang har sett i et NM. Spesielt kampen til Eirik Sars Grøner og Jonathan Berling mot Marcus Sulen og Rickard Holmström. Den var helt fantastisk, fortsetter han.

Moss gikk på et knepent 3-4 tap i NM-finalen ifjor mot Paradis. Så det er nærliggende å spørre om Moss skal gå helt til topps i år. Men ringreven Reier lar seg ikke lokke ut på tynn is og svarer nøkternt -Det viktigste er at vi gjør vårt beste. Før han halvhøyt tillegger at det hadde jo vært gøy å avslutte trenerkarrieren med et NM-gull…

For Ole Conrad Reier har fyllt 70 år og har sagt fra seg sjefstrenerjobben i klubben. Ny sjefstrener er Ludwig Boos Eek, som har vært Ole Conrads høyre hånd senere tid.

Styreleder Carsten Rosskamp og Ole Conrad Reier

Klubben Moss er i en brytningstid. Ole Conrad blir borte og bl.a Jonathan Berling skal på college. Også i klubbstyret er det forandringer.

Tilstede på lagkampen er klubbens nye styreleder, Carsten Rosskamp. Han er fra Tyskland og jobber for entreprenørselskapet MossIA. De har nylig avsluttet et større oppdrag i Stavanger. Nå er han leder for MossIAs prosjekt med å bygge Bane NORs nye dobbeltspor i Østfold.
Rosskamp og Ole Conrad er gamle kjente, så Rosskamp tenkte ikke så nøye over hva han sa – da Reier en dag i mars, på en dårlig telefonlinje, ringte og spurte om han kunne hjelpe ham med noe. Rosskamp svarte «Ja, selvfølgelig!» Først senere i samtalen gikk det opp for ham at han hadde svart ja til å bli styreleder i Moss Tennisklubb.
2 måneder er kort tid for en ny styreleder, så han forteller ikke så mye annet enn at han trives godt – både i Moss og og med tennisjobben. Rosskamp er en habil tennisspiller. Han og Ole Henæs har allerede hatt flere jevne oppgjør.

Moss vant begge doublene. Deretter vant Eirik Sars Grøner sin single mot Marcus Sulen. Det lå en stund an til at oppgjøret mellom Moss og Stavanger kunne bli spennende – etter at Cezar Johansson slo Niklas Bådstangen og Rikard Holmström slo Jonathan Berling. Men Joakim Karlsson sikret den nødvendige 4. seieren mot Lars Minsaas. 5-2 ble sluttresultatet.

Før vi drar fra Moss sier vi takk for denne gang til Ole Conrad Reier. Og vi kommer ikke utenom å ønske ham lykke til som heltidspensjonist. Han ser litt rart på oss, før han forteller at han skal jo jobbe som deltidstrener i Sandefjord. Og vedrørende hans siste NM? -Man vet jo aldri helt sikkert, svarer denne evigunge institusjonen i norsk idrett.

Se bilder fra herrekampen Moss – Stavanger her

Du finner alle resultater og tabeller på tournament software:

Damer – avdeling A
Damer – avdeling B
Herrer – avdeling A
Herrer – avdeling B

Imorgen, torsdag, spilles tredje og siste runde i grunnspillet – og hvem som skal spille semifinaler på lørdag avgjøres. Morgendagens kamper finner du nedenfor. Møt opp og hei på klubben din!

Moss herrelag
Stavanger herrelag