NM Lag Elite – Eliteserien 2021 – spilles denne uken, hvor 8 damelag og 8 herrelag konkurrerer om å titulere seg Norges beste klubblag. 1. runde ble avviklet i kveld.

Vi var på Ullern, hvor anlegget var pyntet til fest med norsk flagg, åpen kiosk, varm grill og et anseelig antall fremmøtte. Hjemmelaget tok i mot Paradis til dobbel-lagkamp; dvs både dame- og herrelagkamp, samtidig.

-Dette er det største, møter en smilende Paradis’ lagleder Antonio Rivera oss med. Vi lurer litt på hva han egentlig mener. Sier han at NM Lag Elite er større enn NM i Frognerparken?

-Ja, for oss som klubb er det dette som er årets høydepunkt; NM Lag og spesielt Eliteserien betyr enormt mye. Det er større enn NM Individuelt. For den enkelte spiller er det kanskje annerledes, men for Paradis som klubb er Eliteserien viktigere.

Også daglig leder i Ullern TK Jesper Bollius er fornøyd med dagen.

-Jeg er veldig glad for at det ble seriespill i år. Det så ikke helt lyst ut for en tid tilbake. Dette er første gang på 13 år, såvidt jeg vet, at vi har dame- og herrelagkamp samtidig her på Ullern. Ekstra gøy er også at det er mot samme klubb – til og med på årets lengste dag, smiler Bollius.

Bollius fortsetter: -Også for oss er betyr Eliteserien mye. Det er det største vi som klubb kan vinne.

Så hvordan gikk lagkampene?

På Ullern ble hjemmelagets damer for gode og vant 7-0 over gjestene fra Bergen. Mens i herrekampene fortsatte regjerende Norgesmester Paradis seiersrekken med 4-3.

Du finner alle resultater og tabeller på tournament software:

Damer – avdeling A
Damer – avdeling B
Herrer – avdeling A
Herrer – avdeling B

Kampene fortsetter i morgen – se oversiktene nedenfor. Kom og se noe av det beste norsk tennnis har å by på!

Se bilder fra doublekampene på Ullern her.

Forsidebilde: Regjerende Norgesmester Furusets damelag til venstre; Stabekk til høyre. (Foto: Tina Falster).

Ullern herrelag
Paradis herrelag