Paradis har vunnet eliteserien de tre siste årene, og ser ikke ut til å slå seg til ro med det. Bergenslaget ser utvilsomt sterke ut i årets sesong også. Stammen fra laget som tok gull i fjor, er med videre, med unntak av Christoffer Jansønn Greve. Han skal i år spille for OTK.

Hovedtrener Antonio Rivera mener laget hans stiller minst like sterkt som i fjor. Karl Adrian Ringdal Nørstenæs og Christian Parr har i løpet av vinteren meldt overgang til Paradis. Dessuten er Baltazar Wiger-Nordås ventet å få en større rolle i år. 18-åringen har tidligere år kun sluppet til på enkelte kamper, men har utviklet seg og er i år satt opp som nummer fire på laget.

-Vi satser på å komme med til sluttspillet, og så får vi se derfra. Det er mange andre gode lag med også, sier Rivera.

NTG- og landslagstrener Jørgen Vestli utpeker Paradis som gullfavoritter. Han har fulgt eliteserien i flere år og har god oversikt over de fleste lagene.

-Paradis ser solide ut og må finne seg i å være favoritter, sier Vestli, og trekker fram fjorårsfinalist Moss, OTK og nyopprykkede Nordstrand som de fremste utfordrerne til Paradis.

-Det blir spennende å se om noen kan ta Paradis. Moss er et bra lag. OTK ser ganske solide ut på papiret. Nordstrand er en outsider hvis Victor Durasovic spiller. Han vil heller ikke avskrive Ullern.
-Ullern på hjemmebane er alltid vanskelige å slå.

Eliteserien serves i gang i morgen kl. 12.