Forventningene er noe nedjustert i Furuset-leiren foran morgendagens eliteseriepremiere. Etter åtte strake NM-gull stiller kaptein Ingrid Huus seg tvilende til favorittstempelet i årets sesong.

-Vi mangler mange spillere, så vi er forberedt på et tøft år. Vi har ikke så høye forventninger i år, forteller Huus.

Malene Helgø spiller WTA-turneringer og flere av de andre rutinerte Furuset-spillerne er forhindret fra å delta i første del av serien. Hun skulle gjerne sett at serien startet litt seinere slik at hun kunne hatt flere av de beste spillerne tilgjengelig. Istedenfor er det duket for flere eliteseriedebutanter i årets sesong.

Fjorårets eliteserie for damer var jevnere enn på flere år. Finalen endt med 4-3-seier til Furuset over Stavanger, mens begge semifinalene også endte 4-3. Jørgen Vestli i Norges Tennisforbund holder en kanpp på Furuset også i år, men tror det kan bli jevnt i år også.

-Det er mange bak Furuset som kan presse dem, og mange lag som kan gå til semifinalene.    

Finalisten fra i fjor, Stavanger, framstår svekket uten ener Dorthea Faa Hviding. Da har han kanskje mer tro på en av middelhavsfarerne fra i fjor; OTK.

-OTK er et rutinert lag. De kan bli tøffe å slå, men det blir spennende å se hvilket lag de stiller, sier Vestli.

Heming og Stabekk gikk til sluttspillet i fjor og vil garantert ha et ord med i laget i år også. Ullern og Holmenkollen har også sterke spillere som kan blande seg i toppen.

-Det blir severdige kamper, med mange lag som kan presse forhåndsfavorittene, oppsummerer Vestli.