Under åpningen av utebanene på Løten tennisklubb, som også tilbyr pickleball, var det fullt på alle de fire pickelballbanene. Løten TK har fire pickleballbaner, en hardcourt tennisbane og en grustennisbane. 

Både medlemmer og andre fremmøtte kunne komme og prøve både tennis og pickleball på åpningsdagen.

Idag har Løten det største pickleballtilbudet i Norge. Anlegget ble åpnet i 2020.

-Hos oss blir pickleball veldig godt mottatt. De fleste medlemmene bruker disse banene, sier leder for Løten tennisklubb, Judit Wortmann.

På Løten spiller omtrent 80 % av tennismedlemmene pickleball. På søndager kan også ikke-medlemmer spille.

Pickleball er en lavterskel racketsport hvor man ikke trenger for mye forkunnskap for å delta. Pickleball egner seg for alle aldre og er enkelt å lære seg. Spillet er satt sammen av elementer fra andre racketsporter. To eller fire spillere bruker solide racketer og spiller med en perforert plastball.

-Pickleball er en spennende ny racketgren som tar mange land med storm. Det Løten Tennisklubb har fått til på kort tid med denne nye sporten er imponerende, sier generalsekretær i Norges Tennisforbund, Aslak Paulsen

-Vi ønsker å spre pickleballgleden i Norge. Heldigvis vokser dette i Norge også, avslutter Wortmann.

Fra venstre: Kjell Arne Øverby materialforvalter , Amanda Lien SOME ansvarlig, Judit Wortmann Styreleder, Tore Nybakk Nestleder og Stig Handegård Barn- og ungdomsansvarlig,