Seieren glapp mot Hellas

895

Stemningen var høy i den norske leieren etter gårsdagens opptur med 2-1 over Egypt. Og målet var en ny seier mot Hellas i dag.

Først ut var de to landenes 2’er spillere; WTA 334 Malene Helgø mot 16-årige, WTA 876 Michaela Laki. Og Malene gjorde jobben med 6-4 6-1 på 1 time og 8 minutter.

WTA 239 Ulrikke Eikeri hadde en tøffere oppgave mot WTA 172 Despina Papamichail. Som igår åpner Ulrikke veldig sterkt – med 2 break på rad og ledelse 4-0. Ledelsen beholder hun til 6-3 5-3, men her tilriver Papamichail seg initiativet og vinner 4 games på rad. Den greske spilleren vinner til slutt 2-6 7-5 6-4 etter 2 timer og 42 minutter.

Også som i går skulle doublen bli avgjørende. Ulrikke og Malene vinner første sett 7-5, hvorpå Hellas tar det neste 6-4. 3. sett åpner så bra for Eikeri/Helgø; de tar ledelsen 3-0 og man øyner at dette kan gå Norges vei. Men ei: Christofi/Papamichail vinner de påfølgende seks gamene – og etter 3 timers doublespill vinner Hellas 2-1 i kamper over Norge.

I morgen har Norge hviledag, mens Egypt og Hellas spiller den siste kampen i grunnspillet.

Vi håper på kommentar fra laget i løpet av kvelden.