-Jeg har veldig høye forventninger. Jeg er blitt fortalt at Fredrik er god på tennisbanen, sa Casper Ruud da han møtte opp på tennisbanen denne uken. Programleder Fredrik Skavlan (54) har nemlig utfordret Casper Ruud til sparring.

Casper Ruud var spent på hva den profilerte programlederen kunne gjøre med racketen, selvom han følte han hadde en fordel i at han er noen år yngre enn den profilerte programlederen. -Planen er å starte i hundre, som man tenker på i hver match. Man kan jo aldri undervurdere motstanderen, sa Ruud før han gikk på banen.

Bakgrunnen for denne kombinasjonen er at Casper Ruud er gjest i Skavlan-studio denne lørdagen. I forkant av innspillingen fikk dermed Skavlan testet formen mot Norges beste spiller. -Jeg er jo en del eldre enn ham så mitt håp er jo at vi har litt å lære hverandre, sa Skavlan til TV-fotografen da han ankom anlegget.

På lørdag går Skavlan på lufta med Casper Ruud som gjest i stolen. Skavlan er tilgjengelig på TV 2 Sumo fra lørdag morgen, og sendes på TV 2 lørdag kveld kl. 22.30.

Fredrik Skavlan med Monkberrys (TV 2) produsent og fotograf