Denne ukene startet Eurosport og Discovery+ sine sendinger fra Australia.

-Det er først og fremst Discovery + som teppelegges med tennis. Vi begynte mandag med to ATP 250 fra Melbourne, tirsdag starter ATP cup og på mandag starter Australian open, sier programleder og tennisentusiast Espen Tvedt

Discovery legger opp til et stort tennisrigg når de nå starter sendingene fra Melbourne. I tillegg til programleder Espen Tvedt, har Discovery ekspertkommentatorer klare til å kommentere kamper døgnet rundt.

-Det er mange hundre timer tennis tilgjengelig, og studio med Øivind (Sørvald), Ola (Bentzen) og meg denne uka på Discovery plus. Neste uke med Melanie (Stokke), Øivind (Sørvald) og megselv på Discovery+, fortsetter Tvedt.

Espen Tvedt, Øivind Sørvald og Ola Bentzen i studio slik det ser ut under pandemien.

I tillegg til gjengen i studio, sitter Christer Francke, Svein-Espen Lindås Olsen, Sverre Krogh Sundbø og Eirik Fure på «hjemmekontor» og kommenterer kamper fra Australia mens de fleste sover. I tillegg til disse, sørger en gjeng teknikere i Oslo og London for at man ikke skal gå glipp av noe av den massive dekningen fra Australia.

Svein-Espen Lindås Olsen kommenterer fra hjemmekontor

-Vi viser noen utvalgte matcher fra Melbourne på Eurosport, men er du tennisfan må du ha Discovery Pluss, markedsfører Tvedt.

-Vil du ser Casper (Ruud) i Australia, må du ha Discovery Pluss, fortsetter Tvedt.

Øivind Sørvald, Ola Berntzen og Espen Tvedt under NM i Frognerparken, 2020

-Vi samler all tennis på Discovery+ for å bli alle norske tennisentusiasters hjem. Her får du ATP Tour og Grand Slams, Davis Cup og NM…..og vi jobber med mer i framtida, avslutter programlederen entusiastisk.

Malene Helgø med Tvedt, Bentzen og Sørvald