Sverige vant Nordisk Mesterskap

1651

Vi gratulerer Sverige med seieren i Nordisk Mesterskap for spillere født 2008.

Før dagens landskamp mot Norge hadde Sverige ikke tapt en kamp. Men Norge ga Sverige motstand og vant 1 single og 1 double!

I teamet er Norges Billie Jean King Cup-kaptein Jørgen Vestli. Om dagens norske innsats sier han:

-Svenskene ble litt for sterke, men vi ga dem hard kamp i flere kamper og gutta vant en single og en dramatisk double! Olav Berg og Nicolai Shibani greide det utrolige gjennom å vinne 22-20(!) i avgjørende matchtiebreak! Det er ikke daglig kost at tiebreak eller matchtiebreak går så langt. Ekstremt sterkt av guttene.
I tillegg vant Olav sin single og både Maximillian Sartz-Lunde og Nicolai Gjervan presset sine motstandere hardt. Så guttene kan være fornøyde med sin prestasjon idag.
Jentene fikk det tøffere mot meget sterke og solide svenske jenter, men også her også var det fight i flere sett.

Vestli avslutter med…

-Svenskene vinner Nordisk ganske overlegent. Vi er utrolig nærme å bli nr 2, men ender som nr 3 rett bak Danmark. Nordisk mesterskap er veldig god erfaring for spillerne og det har vært en topp helg på Njård! Stor takk til Njård og spesielt Janken Thoen for at vi kunne ha Nordisk der.

NTFs representant under Nordisk Mesterskap var Christian Grind. Han sier…

-Vi gratulerer Sverige med mesterskapet og takker for et godt samarbeid landene i mellom. Spillerne har blitt kjent med hverandre på tvers av landegrensene og har fått minner for livet. Kapteinene har vært fine forbilder for spillerne. Og spesielt ønsker jeg å takke turneringsleder Janken Thoen og Mathias Skou fra Njård IL Tennis for et imponerende flott gjennomført arrangement.

Takk for denne gang! 🇳🇴 🇸🇪 🇫🇮 🇩🇰

Alle resultatene finner du på tournament software

Bilder fra Nordisk Mesterskap