Tennisuken i Stavanger er etterhvert blitt godt etablert blant juniorene i Norge og Stavanger TK legger inn mye arbeid og energi for at alle spillerne skal få så mange kamper som mulig. Er du heldig kan du spille kamper hver dag i 10 dager med alle turneringsformatene tilgjengelig. Flere klubber velger derfor tennisuken som klubbtur for spillere og trenere.

Stabekktrener Perry Hildebrand med Stabekkspillere som deltar i Masters i Stavanger, Stella Falster (u13), Hermine Flaaten (U16), Fredrikke Trollsås (u14)

Stavanger har arrangert tennisuken siden 2007. Det begynte så smått med Tennis Europe og etterhvert ble det ITF juniors samme uken. Da det ikke var mulig arrangere Masters junior på OTA lengre, pga eksamenservice leide anlegget, ble Masters flyttet til Stavanger samme uken som Tennis Europe og ITF Junior. Siden har Storhaug og resten av gjengen i Stavanger utvidet med Grand Prix samme uken. Nytt av året er at også at UTR Gold og Juvesen Legends spilles siste del av tennisuken.

Øivind Alver (Heming) og Ole Storhaug (Stavanger TK)

Det skal altså spilles både Masters 13,14,15 og16, Tennis Europe 14, ITF junior og Grand Prix, UTR Gold og Juvesen Legends. Alt gjennomføres sammenhengende og parallelt og over 10 dager. Tennisfesten startet torsdag 18. november med Masters for junior.

Christopher Bu Mørland (Heming) får baller av Ole Storhaug og Referee Marko Petrovic er tilstede for å registrere Tennis Europe spillere