Norges Tennisforbund’s Coaches Conference feirer i år 10 år. Den er et av årets store begivenheter i norsk tennis og har for lengst blitt en tradisjon.

Listen over internasjonale kapasiteter som har gjestet Oslo opp gjennom årene er imponerende – og for lang til å gjengies her. Men se gjerne gjennom denne billedkavalkaden.

Hvert år henvender foredragsholdere seg med spørsmål om å komme tilbake. I utlandet omtales Coaches Conference som „a world class conference”.

Mannen bak og primus motor for Coaches Conference er utviklingsansvarlig i NTF Øivind Sørvald. Sørvald er selv internasjonal foredragsholder med et stort nettverk i tennisverden.

ITF Gold Level

NTFs trenerutdanning er sertifisert med ITF Gold Level, noe som gjør Norge til ett av 18 land med denne kvalitetssikringen.

Coaches Conference er i utgangspunktet åpen for alle som ønsker å delta. Den inngår i NTFs omfattende kurs- og utdanningsvirksomhet.

Norge er ett av 18 land med ITF’s høyeste trenersertfisering

«The club of the future«

Temaet for årets konferanse er „The club of the future”. Vi skal se inn i fremtiden for å skimte omrisset av utfordringene tennisklubbene står overfor.

Co-host i år er ingen ringere enn Carlos Salum.

Vi gleder oss til tre lærerike og inspirerende dager på Oslo Tennisarena!

Programmet for årets Coaches Conference

Forsidebilde: Øivind Sørvald og Carlos Salum.