Sist helg var travel for både tennisforbundet og mange av de tilstedeværende. Årets trenerkonferanse gikk av stablen på Meet Ullevål og Stabekk Tennisklubb fredag og lørdag. Tennisforum for klubbledere og styremedlemmer fant sted lørdag ettermiddag. Tennistinget ble arrangert søndag. Og som om det ikke var nok, arrangerte NTF sitt første Trener 1-kurs i padel fra lørdag til mandag.

Ansvarlig for padelkurset var Franck Fog. Ved sin side hadde han Martin Echegaray, som er en internasjonal padelkapasitet. Echegaray holdt også en lengre presentasjon under Coaches Conferende. Dette foredraget ligger i sin helhet på NTFs YouTube-kanal.

-Kurset var svært vellykket, sier Fog. -Echegaray er dyktig til å formidle og han gikk gjennom mye av det grunnleggende innen padel.

Det har lenge vært etterlyst mer padelaktivitet fra NTFs side. Fog er derfor glad at hele 16 deltakere hadde meldt seg det første Trener 1-kurset.

-NTF har som mål å tilby en komplett padeltrenerutdannelse med minst samme nivå som vi har i tennis. Og vi jobber for å få Echegaray tilbake også til kommende kurs, avslutter Frank Fog.

Foto: Sane Padel.