-Vi går for opprykk

1300

Det norske laget med Ulrikke Eikeri, Malene Helgø, Melanie Stokke, Lilly Håseth og kaptein Jørgen Vestli med landslagsansvarlig Fredik Lovèn ankom Vierumäki i Finland i går. Vierumäki ligger like nord for skimetropolen Lahti.

-Reisen gikk fint med direktefly til Helsingfors. Hotellet vi bor på er nyrenovert og med gangavstand til det store idrettsanlegget her. Tennisarenaen er bra, forteller Melanie Stokke.

Dagen i dag har gått med til å slå seg inn på hard court’en og å forberede seg til første kamp i morgen.

Egypt første motstander

-Trekningen ble klar i ettermiddag og vi møter Egypt not before kl 1500 finsk tid (; kl 1400 norsk tid – Norge er 1 time bak Finland) i morgen, sier lagkaptein Jørgen Vestli. Det tredje laget i puljen vår er Hellas, så vi er i en tøff gruppe.

Går for opprykk

-Det var en kort og grei reise for laget, bortsett fra for Ulrikke Eikeri. Hun kom direkte fra WTA-turneringen i Charleston, hvor hun gjorde det bra, fortsetter Vestli. -Vi rykket opp fra Gruppe III i fjor, så det overordnede er at vi skal holde oss i Gruppe II. Men, når så mye er sagt, legger vi ikke skjul på at vi går for opprykk. Jeg tror det blir en jevn gruppe med jevne kamper, hvor det gjelder å ha marginene på sin side, avslutter lagkaptein Jørgen Vestli.

Håper på liv på tribunen

-Det settes opp tribune til kampstart i morgen, tilføyer Melanie – og tillegger at Lilly Håseth har med lyd-sticks. -Så vi håper det blir litt liv under kampene.

Live score på BJKCs hjemmeside

Det er dessverre ingen stream fra kampene, men det blir live score på Billie Jean King Cup’s live center.

Link til Norges gruppe