Lørdag 18. september var det åpningsseremoni for de nye utebanene på Fagerheimen. Anlegget er oppgradert med nytt dekke og nye gjerder rundt banene. Anlegget ligger midt i Oslo, et steinkast unna Carl Berner, et trafikkert veikryss og blokkbebyggelse. Fagerheimen er dermed urbant lokalisert med fire tennisbaner i et lite parkområde (Rodeløkkens kolonihage). Tre av banene er for medlemmer og én bane er åpen for publikum.

Fagerheimen fikk nytt banedekke på tre av banene i fjor, i regi av Oslo kommune. Den offisielle åpningen som skulle vært i fjor ble utsatt pga covid og dårlig vær.

Styreleder i Fagerheimen TK, Catharina Backer, hilste alle fremmøtte velkommen og kunne fortelle om klubbens nye utebaner. Backer hevder stolt at Fagerheimen TK sannsynligvis er Norges mest «joviale» tennisklubb. På klubbens hjemmeside kaller de segselv Oslos mest urbane tennisklubb på Grünerløkka.

Stor glede blant de fremmøtte på Fagerheimen TK. Artist Unni Wilhelmsen (t.h.) er medlem av klubben og var tilstede under åpningen av uteanlegget.

Norges Tennisforbund var til stede, sammen med Norsk Tipping, Oslo kommune, bymiljøetaten og flere av klubbens medlemmer. Alle var imponert av samarbeidet mellom klubben og kommunen. Tilstede var også artist, Unni Wilhelmsen, som er og har vært, ivrig medlem av Fagerheimen TK.