-Jeg føler at vår styrke er at vi har et godt nivå på de første fem spillerne på laget. De andre lagene som vi har spilt mot så langt, har ikke like høyt nivå på plass tre og fire. Da kommer vi litt bedre ut av det til slutt, mener Lucie Sejrup, etter at damelaget til Bergens Tennisklubb har vunnet sin tredje 2. divisjonskamp for sesongen.

Sandefjord kom på besøk til Bergen lørdag. I motsetning til forrige serierunde, ble det denne gang en jevnspilt affære. Lagene tok hver sin doubleseier.

-Det var en spennende tennisdag med flere kamper som gikk til tredje sett. Det gikk vår vei til slutt, og det var veldig hyggelig å damene fra Sandefjord på besøk, skriver Sejrup til norsktennis.no

Dagen etter var det Holmens damelag sin tur til å forsøke å gi BTK kamp på de «nye» banene på Årstad. Begge doublekampene endte i hjemmeseier. Når det også ble seier i 3. og 4. single, hjalp det ikke at de de sterke søstrene Storkaas vant sine singler for bortelaget. Lucie og Airis tok nok en gang seg av sine singlekamper.

Dermed endte en fin tennishelg i Bergen med to 4-2-seirer og øverste posisjon på tabellen i 2. divisjon.

Fint sommervær i Bergen da damelaget til Bergen spilte to 2. divisjonskamper på Årstad.