Casper Ruud auksjonerte bort en signert racket og en tennistime til inntekt for TV-aksjonen på søndag 24. oktober. Casper Ruud er idag ranket som nummer 8 i verden på ATPs verdensranking, så her hadde ivrige tennisentusiaster en gylden mulighet til å lære av Norges beste tennisspiller til inntekt for en god sak.

Les mer her: https://auksjonen.no/auksjon/Signert_racket_og_treningstime_med_Casper_Ruud/248875

Budrunden endte på kr 80 700 som en raus bidragsyter gir til Plan og deres kamp mot barneekteskap.

– TV-aksjonen er av viktig karakter og Casper ønsket veldig gjerne å bidra. At det ble en budkrig og sluttsummen ble såpass høy, gjør dette bidraget fra Casper sin side ekstra hyggelig, sier manager Venke Aure til norsktennis.no

Dette går pengene til: Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort et sted i verden. Gjennom årets TV-aksjon skal vi sammen gi jenter muligheten til å velge sin egen framtid, og vie seg til livet. Barneekteskap bremser utvikling og opprettholder fattigdom. Der jenter giftes bort som barn og mister muligheten til å gå på skole, øker risikoen for at de utsettes for vold og overgrep. De mister retten til å bestemme over eget liv og kropp. Derfor skal årets TV-aksjon jobbe for å få slutt på barneekteskap.