I høstferien ble det arrangert både NM u14, NM u16 og NM u19 (inne) i henholdvis Bergen og Stavanger. Norge åpnet opp rett før arrangementene, så alt lå til rette for mesterskap uten restriksjoner både i sør og vest.

Resultatet ble vellykket både for arrangør og spillere i hjemmeklubben Paradis i Bergen. I Bergen vant Paradisspiller Baltazar Wiger-Nordås tittelen i singel u19 gutter og Anna Louise Bjørnestad tok tittelen i jenter singel u16.

-Det var mye forventninger til denne turneringen. Jeg har siktet meg inn på å vinne det siden begynnelsen av året og det var ekstra stort å ta det på hjemmebane. Jeg fikk en tøff start på turneringen med et overtråkk noen dager før det startet og jeg var usikker på om jeg kunne spille i det hele tatt. Det gikk heldigvis bra og kroppen holdt gjennom hele mesterskapet. Jeg synes jeg spilte bedre og bedre i hver match, sier den ferske norgesmesteren, Wiger-Nordås, selv.

Det er også første gang Anna Louise Bjørnestad (Paradis) stikker av med den gjeve norgesmestertittelen i u16-klassen. Bjørnestad har vunnet i Landsen u12, men hadde ikke en singeltittel i norgesmesterskap før.

-NM på hjemmebane motiverte meg ekstra. Antonio (Rivera) så på alle kampene og kom med coaching/feedback både før og etter alle kamper. Det var også gøy når flere av de andre spillerne kom og så på under hele turneringen, spesielt mange i finalen. Jeg spilte veldig bra i turneringen. Det har vært et stort mål lenge, sier Bjørnestad om mesterskapet.

-Vi er imponert og stolte, uttaler hovedtrener ved Paradis tennisklubb, Antonio Rivera

Anna Louise med sin første offisielle NM tittel

Sanne Selmer Gilje (Stabekk TK) tok også tittelen første gang i årsklassen jenter u19. Hun tok også tittelen i double med makker Julia Braathen.

Sanne Selmer Gilje har jobbet seg tilbake etter skade og tok tittelen for første gang. Her med NTG-trener Jørgen Vestli

-Som NTG trener var det veldig hyggelig å se at Sanne blir Norgesmester. Få har jobbet hardere enn henne de årene hun har gått på NTG, og med tanke på mange utfordringer hun har hatt med skader i tillegg, var det veldig hyggelig og fortjent med disse titlene! Hun er en som bidrar sterkt til en god treningskultur hver gang hun møter opp på trening, og det er viktig for enhver gruppe å ha spillere som henne på «laget», sier NTG trener og landslagstrener Jørgen Vestli som var tilstede i Bergen.

Heming skriver også på sin facebooksider at deres spillere var godt fornøyde med arrangementene.

-Rapport fra Stavanger og Bergen tyder på super stemning, mye god tennis og gode resultater. I singel fikk vi tre norgesmestere/landsmestere, skriver Heming tennisklubb på sin Facebookside.

Hemingspiller Kaia Celin Bostrøm Jørgensen tok sin første singeltittel i NM i Stavanger i år og klubbkompis Fredrik Borch-Nielsen tok sin første NM-tittel i singel for gutter u14. Borch-Nielsen har tidligere vunnet Landsturneringen u12.

Kaia Celin (Heming) ble Norgesmester u14 og Nora Syrtveit (Heming) kom på 2. plass
Fredrik Borch-Nielsen ble norgesmester i gutter u14

Sturle Hoff Skigelstrand, fra Stavanger, tok NM tittelen i single gutter u16, han er den eneste av årets tittelvinnere som har tatt gull i singel i mesterskapet før.

Sturle Hoff Skigelstrand ble norgesmester inne for gutter u16