Årets NM Lag innendørs sparkes i gang denne helgen med pre-kvalifisering på Oslo Tennisarena (OTA). Neste helg spilles det kvalifisering flere steder rundt om i landet; Trondheim, Bryne, Vestre Bærum og på OTA. 5.-7. november avsluttes det hele med sluttspill, også det på Oslo Tennisarena.

Turneringsleder Franck C. Fog forteller at det i år er 1 nykommer; en klubb som ikke har deltatt før. Således ønsker vi Brumunddal TK velkommen til innendørs lag-NM.

Mjøsklubben Brumunddal deltok i år også i divisjonstennisen før første gang på ca 10 år. Her kom de på 2. plass i 4. divisjonsgruppen de spilte i.

-Det synes vi var veldig bra, innleder klubbens trener og lagkaptein denne helgen på OTA, Temesghen Luel Tecklegergish. Han kom fra Eritrea for 8 år siden, hvor han allerede hadde tatt flere trenerkurs.

-I Norge har jeg tatt NTFs Trener 1. Og jeg har veldig lyst til å ta både Trener 2 og Trener 3, sier 43-åringen.

Tecklegergish forteller vidre at Brumunddal Tennisklubb har økende pågang av medlemmer på de fire grusbanene.

-Det er mange som vil spille tennis i Brumunddal nå og vi har bra pågang av medlemmer. Men vi kunne gjerne hatt flere yngre spillere. Vi forsøker å fange opp medlemmene med tenniskurs hver sommer, hvor jeg er trener, fortsetter Temesghen – før han fortsetter…

-Vi ønsker oss veldig en hall vinterstid. Vinterstid må vi til Hamar. Det er ikke mer enn 15 minutter med bil; men det beste er en egen hall for å følge opp medlemmene våre.

I dagens første NM-kamp møtte herrene fra Brumunddal et annet 4. divisjonslag; Mjøndalen TK. Temesghen og makker Tobias Thyness var ikke mer beskjedne enn at de vant 3-0. I ettermiddag sto Ljan 1 for tur, hvor Oslo-laget ble for gode og vant 2-1.

-Men enten vi vinner eller taper her; det er veldig gøy å være med, avslutter Tecklegergish, mens mobilen hans ringer og han kjapt forteller at det er kona på Facetime.

— — —

Hovedbilde – fra venstre: Einar Moen og Jon Hammerborg fra Mjøndalen, Temesghen Luel Tecklegergish og Tobias Thyness fra Brumunddal. Mjøndalens Rolf Nyhus var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Link til NM Lag Innendørs (Tournament software)

Bilder på Instagram

Brumunddals herrelag med Tobias Thyness (t.v) og Temesghen Luel Tecklegergish