Det er kun ett år siden Mysen Rackethall åpnet til stor begeistring for innbyggere fra Mysen med omegn. Denne helgen var det nok en storstilt seremoni da uteanlegget ble offisielt åpnet. Båndet ble klipt og tre nye tennisbaner og en ny padelbane ble innviet. Uteanlegget ligger rett ved siden av Mysen Rackethall.

Det var stort oppmøte ved åpningsarrangementet. Mange hadde tatt turen for å feire nok en milepæl i tennisklubbens fantastiske utvikling.

Aller først startet Mysen TK sin styreleder Roar Fundingsrud med en inspirerende presentasjon og tilbakeblikk på prosjektene de siste årene. Her fikk alle god innsikt i utviklingen av rackethallen som er en fleridretsshall for tennis, badminton, squash og bordtennis. I tillegg leies lokaler ut til blant annet seniordans og carpet bowls. Hallen ble tatt i bruk i 2020. Det siste året har mye handlet om ferdigstillelse av uteanlegget og endelig var dagen for åpning her.

Det var mange på talerlisten på åpningsseremonien. Ordfører i Indre Østfold kommune Saxe Frøshaug innledet og var tett etterfulgt av Erik Unaas fra Norges Idrettsforbund og Roar Bogerud fra Viken Idrettskrets. Norges Tennisforbund ved Christian Grind la i sin tale vekt på betydningen for barn, unge og voksne i nærmiljøet som kan drive med fysisk aktivitet og finne idrettsglede på anlegget. Christian ga også en hyllest til frivilligheten som har gjort en formidabel jobb med å få dette på plass for fellesskapet.

Kirkens bymisjon, Family Sports Club og Valdres Tennisklubb med flere fremførte også sine gratulasjoner i plenum.

I løpet av åpningsdagen var det fremfor alt tre herrer som fikk mye ære og skryt for arbeidet som er lagt ned for å få realisert anleggsprosjektene. Det var Roar Fundingsrud (styreleder), Tore Lund (sekretær) og Tore Sperlin (dugnadsansvarlig). Litt beskjedne og veldig ydmyke tok Roar, Tore og Tore mot rungende applaus fra den store forsamlingen som møtt opp. Roar, Tore og Tore sier at det er veldig mange frivillige som har bidratt og det er anslått mellom 6-7000 dugnadstimer totalt på hallen og uteanlegget.

Roar Fundingsrud (styreleder), Tore Lund (sekretær) og Tore Sperlin (dugnadsansvarlig)

I løpet av ettermiddagen ble det også spill både på tennisbanen og på padelbanen i finværet. Andreas Hammer Haugteien som driver Mysen Tennisakademi på anlegget var med stø hånd behjelpelig på tennisbanen for både barn og voksne. Ved siden av banene var det pølser på grillen, gode kaker og topp stemning.

Andreas Hammer Haugteien

Avslutningsvis forklarte styreleder at klubben ikke er helt ferdige med all anleggsutvikling. Det skal nemlig bli to padelbaner til på utearealet som blir ferdigstilt i 2022. For et fantastisk pågangsmot, planleggingsarbeid og evne til å realisere prosjekter Mysen TK fremviser.