Torsdag dukket proffspiller Melanie Stokke opp på rekruttlandslagstrening for jentene på Oslo Tennis Arena

-Superinspirerende, sier 14 år gamle Fredrikke Trollsås. Det er sykt gøy å få spille med Melanie. Jeg er veldig motivert for å prøve å bli like god som henne, fortsetter Stabekkspilleren.

Iben Storkaas (Holmen), Elisabeth Texnæs Braathen (HTK), Fredrikke Trollsås (Stabekk), Josefine Falster (Stabekk), Carina Syrtveit (Heming) og Celin Myhre (Nordstrand) fikk seg en gledelig overraskelse da de kom på trening på OTA torsdag. Plutselig dukket Melanie Stokke opp, med trener Tony Jønsson. De skulle begge bli med på denne 2 timers økten med rekruttlandslaget.

-Man skjerper seg litt ekstra når man ser at Melanie Stokke står på den andre siden av nettet, sier 15 år gamle Josefine Falster

-Det er veldig motiverende for juniorer å få treffe Melanie og få sjansen til å trene med henne. Det er viktig at de yngre spillerne har spillere å se opp til og lære av, sa en strålende fornøyd landslagsansvarlig Fredrik Lovèn.

-Veldig gøy å kjenne på nivået og man blir enda mer inspirert til å fortsette å trene hardt, sier 15 år gamle Celin Myhre

Josefine og Carina får testet seg mot Melanie Stokke