Heldigvis ble ikke idretten direkte berørt denne gangen. Det skyldes primært at myndighetene har gitt oss tillit for den fantastiske jobben hver og en av oss har gjort for å redusere risiko for smittespredning av Covid-19 i idretten.

Derfor vil jeg benytte anledningen til å takke dere alle som gjør en fantastisk innsats og som står på for norsk idrett og holder hjulene i gang som best dere kan, hver eneste dag. Tusen takk til dere som sørger for at våre barn og unge får et best mulig aktivitetstilbud i en situasjon som er svært krevende. 

Berit Kjøll

Det er ingen grunn til å senke skuldrene. En andre bølge av koranasmitte skyller gjennom Europa. Flere land stenger ned på nytt. I Frankrike, i Spania og i Storbritannia, Polen og Tsjekkia ser vi en urovekkende utvikling med rekordhøye smittetall og et stort økende antall sykehusinnleggelser. Også i Norge ser vi samme tendens. De to siste ukene har smittetallene i landet økt urovekkende mye.

…..Derfor var det også helt nødvendig å sette på håndbrekket igjen, med nye nasjonale innstramminger denne uken. Heldigvis ble ikke idretten direkte berørt denne gangen. Det skyldes primært at myndighetene har gitt oss tillit for den fantastiske jobben hver og en av dere har gjort for å redusere risiko for smittespredning av Covid-19 i idretten.

Berit Kjøll

Les hele innlegget her https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/det-er-ingen-grunn-til-a-senke-skuldrene/