Det er med stor glede at vi kunngjør den etterlengtede åpningen av det splitter nye klubbhuset til Heming Tennis og Padel. Dette flotte anlegget, som ligger i en unik posisjon i Oslo vest, er nå endelig klar til å ønske både eksisterende og nye medlemmer velkommen til et av de mest moderne sportsfasilitetene i området.

Heming Tennis og Padel har lenge vært en bastion for tennisentusiaster i Oslo-området, og nå har de utvidet sitt tilbud med to moderne padelbaner. Padel, en sport som har tatt verden med storm, har fått en nytt hjem i klubben. Entusiaster og nybegynnere kan nå oppleve spenningen og gleden ved å spille padel i en trygg og vennlig klubbmiljø.

For å feire denne spennende utvidelsen, tilbyr Heming Tennis og Padel i en periode fremover introduksjonspriser på baneleie for padel. Dette er en flott mulighet for folk i alle aldre og ferdighetsnivåer å prøve seg på denne sporten. Klubbens mål er å fremme en sunn og aktiv livsstil, og disse rabatterte prisene gjør det lettere enn noensinne å komme i gang.

Men det stopper ikke der! Klubben har også planlagt en rekke spennende aktiviteter og arrangementer for medlemmene. Dette inkluderer, matchspill, sosiale arrangementer og mye mer. Påmelding til de ulike aktiviteter eller booking av baner skjer via Matchi.

Uansett om du er ute etter å konkurrere eller bare ha det gøy med venner og familie, vil Heming Tennis og Padel ha noe for deg.

Klubbhuset i seg selv er en imponerende struktur som gir medlemmene tilgang til moderne fasiliteter, inkludert garderober og en koselig kafé og mulighet for leie av racket. Det er også et vennlig og hjelpsomt personale som alltid er klare til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av ditt besøk.

Så hvorfor ikke ta med familie og venner til Heming Tennis og Padel og opplev den spennende atmosfæren i det nye klubbhuset?

Med de fantastiske introduksjonsprisene på baneleie og det varierte utvalget av aktiviteter, er dette den perfekte tiden for deg å bli med i fellesskapet og begynne å spille padel. Du kan også følge klubben på sosiale medier for oppdateringer om kommende arrangementer og aktiviteter.

Heming Tennis og Padel ser frem til å ønske deg velkommen og dele gleden ved sporten med deg.

Trener Olof Gustafsson i Heming Tennis og Padel tilbyr ulike kurs i padel. For mer info send mail til: olof@heming.no