Ordene kommer fra ikke ukjente John Arne Riise. Han er en av mange som har funnet veien til NPT 500 / 250 / 100 / 50 / Junior hos Drammen Padels nye avdeling på Tangen. Drammen Padel overtok padelanlegget på Tangen like utenfor sentum i oktober i fjor og har dermed 2 lokaler. Tangen-anlegget har hele 14 baner. I 2023 ble Drammen Padel kåret til Vikens beste idrettssenter av EU Business News.

– Jeg er frest … padelfrelst, sier han. – Jeg spilte padel for første gang for ca 1 år siden, da jeg var trener for damelaget til Avaldsnes (fotball). Gutta på herrelaget spurte om jeg ville bli med og prøve noe nytt. Jeg hadde ingen idè om hverken hvordan en padelracket eller bane så ut. Men det bare sa „klikk” og jeg visste at dette var noe for meg.

Det er etterhvert mange som oppdager padelsporten. Hva var det som umiddelbart „frelste” Riise?

–  Det er konkurranse, lagspill, ballspill, fysisk og du kan alltid bli bedre. Det er mye å like ved padel. Og ikke minst er det sosialt; det er alltid gøy å være sammen med andre. Det er, forresten, veldig hyggelig her i kveld!

Med toppidrett i blodet følger gjerne konkurranseinstinkt… Hvordan er det på padelbanen?

– Jeg går på banen for å vinne. Jeg bare har det i meg. Jeg har ambisjoner om å bli så god jeg kan bli. Jeg leker ikke, ler Riise, og fortsetter… – Jeg var faktisk litt nervøs før første kampen i dag. Dette er bare min 2. padelturnering, så det er ganske nytt for meg. Jeg var faktisk litt nervøs.

Som avsluttning kommer Riise med en oppfordring til alle toppidrettsutøvere som trapper ned…

– Jeg mener at alle alle som trapper ned karrieren burde begynne med padel!

Link (resultater) til Norwegian Padel Tour Drammen – NPT 500 / 250 / 100 / 50 / Junior

Bilder fra NPT Drammen, fredag ettermiddag

Padelspillere har det trivelig sammen

NPT-turnering også i Trondheim

Hos HitPadel på Tiller arrangerer Trondheim Padelklubb NPT 250 / 100 / 50. Runar Hoff Skaråsen er turneringsleder.

– Deltakelsen er bra og det er moro å arrangere. 102 spillere har meldt seg på og det er vi fornøyd med, sier han. – Padel kom til Trondheim for ca 3 år siden og har hatt en fin utvikling. Det er artig at padel har blitt såpass stort. Bl.a har Trondheim Padelklubb 1.400 medlemmer i Facebook-gruppen sin; det er mange…

Link (resultater) til Norwegian Padel Tour Trondheim – NPT 250 / 100 / 50

Idyllisk beliggenhet for Drammen Padel, avd Tangen