Familien Sundsten har sett alle kampene til Casper Ruud i Miami Open. Riktignok er den norske familien bosatt Florida, men de må kjøre 3,5 timer hver vei mellom Orlando og Miami for å se nordmannen spille.

-Det har vært fantastisk å få lov til å se han. Vi har sett han spille her i Miami noen ganger før og det er utrolig gøy å se hvor langt han har kommet. Barna synes det er stas å se på han, sier Anne Schou Sundsten.

Familien på 5 vil ikke gå glipp av en eneste av Ruuds kamper under Miami Open. Hver gang Ruud spiller, setter Philip (11), Nicolai (14), Martine (17), Anne og Frederick seg i bilen og kjører tur retur Orlando til Miami for å se nordmannen i aksjon.

Casper Ruud med familien Sundsten

Frederick Sundsten (43) er opprinnelig fra Snarøya (samme klubb som Ruud) og satset selv på tennis i 20-årene. Han vant 3 NM-gull i perioden 1996-2004 og vant kongepokalen i 2004. Sundsten spilte collegetennis for Murray State (Kentucky) og for University of Washington.

Familien Sundsten på Hard Rock Stadium i Miami

Da Ruud spilte kvartfinalen mot Alexander Zverev hadde yngstemann Philip bursdag. Bursdagen ble selvsagt feiret på tribunen for å se Ruud beseire verdensfireren.

Familien Sundsten er selvsagt å se blant publikum under finalen kl 19:00 (norsk tid) på Hard Rock Stadium i Miami Gardens søndag.

Familien Sundsten møter flere spillere enn Casper Ruud i Miami. Her med Naomi Osaka
Casper Ruud tar imot sine norske fans under Miami Open