Casper Ruud slutter ikke å imponere. Taylor Fritz kom til kort i andre kamp i ATP-sluttspillet i Torino, slik Felix Auger-Aliassime gjorde tidligere i uken.

Gårsdagens oppgjør mot verdensnier Fritz gikk til et avgjørende sett etter at de tok ett sett hver. Nok en gang viste Snarøya-gutten klasse i møte med verdenseliten. Med 8-6 i tiebreaket kunne han strekke armene i været og juble for seier og semifinaleplass.

– Tiebreaket begynner jeg fantastisk bra, og jeg føler det nesten er avgjort når jeg leder 5-1 der. Men så slår han noen flott vinnere der og kommer tilbake til 6-6, som er litt skrekken når man leder 5-1 og og hatt fem matchballer, sier Ruud til Discovery.

– Å se den siste forehanden gå ut var veldig lettende. En fin følelse!

I neste kamp venter barndomsidolet Rafael Nadal, som ga ham en lekse da de møttes på Roland Garros i juni. Uansett kan 22-åringen senke skuldrene og vite at han har kommet seg til semifinalen i ATP-sluttspillet for andre år på rad.

Arkivfoto: Casper Ruud har kunnet juble mange ganger dette året. I går sikret han seg nok en skalp og forsterket sin plass i verdenstoppen.