Stavanger har arrangert tennisuken siden 2007. Det begynte så smått med Tennis Europe og etterhvert ble det ITF juniors samme uken. Etterhvert ble Masters flyttet til Stavanger og siste tilskuddet var er en Grand Prix for å gjøre uken komplett.

Det skal altså spilles både Masters 13,14,15 og16, Tennis Europe u14, ITF junior og Grand Prix med totalt kr 40 000 i premiesum. Alt gjennomføres sammenhengende og parallelt og over 10 dager. Tennisfesten starer torsdag 17. november med Masters for juniorer.

Masters junior spilles fra 17. november til 20 november, Tennis Europe 14 spilles mellom 21.-25. november, ITF Junior fra 20.-27. november og Grand Prix fra 25.– 28. november.

Ifjor arrangerte Stavanger en UTR Gold/Bonusturnering, med pengepremie, isteden for double i Grand Prix-turneringen. Slik blir det også i år. Denne bonusturneringen vil det være åpen for «sign in» til alle førsterundekampene i GP er ferdigspilt. Alle som ryker i første runde ,og spillere som har deltatt i kval, kan «sign in». Det blir altså pengepremie både i Grand Prix og i bonusturneringen.

Stavanger har lang erfaring med å arrangere Tennisuken. Allerede i 2007 arrangerte de Tennis Europe u14 og har hatt spillere som idag er topp 5 på dagens ATP ranking i sine tablå.

Ole Storhaug er klar for «Tennis week» i Stavanger

Minner om at Masters er en sluttspillturnering for i utgangspunktet de 8 beste spillerne på Race to Masters. Av erfaring er det ikke alltid det passer for alle de 8 beste, så spillere litt lengre nede på listen anbefales å melde seg på.

Frist Masters er 28 okt, spillere her vil bli prioritert til OA (organizer´s acceptance) og WC (wild card) til ITF og Tennis Europe. Evt WC søknader skal kun komme fra trenere/klubb