Samtidig som NIF ber regjeringen om å gjenoppta konkurranser i barneidretten, ser turneringskomiteen i Norges tennisforbund at det blir vanskelig å se optimistisk på et landsdekkende arrangement i mars.

-Det er flere grunner til at vi nå har valgt å utsette NM til oktober. Det er mye usikkerhet pga den pågående pandemien, Oslo kommune har fortsatt ikke åpnet opp for at ungdom over 16 år får lov til å trene inne og i flere deler av landet har ikke ungdom fått spille siden november. Det blir ikke rettferdig å sette opp et Norgesmesterskap i nær fremtid da, sier turneringsansvarlig i Norges Tennisforbund Svein Are Lapstun.

Turneringskomiteen i Norges Tennisforbund hadde møte om terminlisten sent mandag kveld

-De planlagte Norgescupene før påske blir avlyst. Terminlisten er i utgangspunktet full, det er ikke mulig å finne nye datoer for disse. Dersom regjeringen, eller lokale myndigheter, åpner opp for turneringer, kan øvrige turneringer i terminlisten gjennomføres. Vi håper jo at vi kan komme igang med regionale, lokale konkurranser snart, sier Lapstun

Nye datoer for NM og Landsturneringen innendørs er preliminært:

Landsturneringen: 7-13.oktober, NM U14: 6-13.oktober, NM U16: 7-12.oktober, NM U19: 7-12.oktober

Landsturneringen og U14-klassen spilles i år i Stavanger mens U16 og U19 spilles i Bergen (Paradis TK).

Videre er Norges Cup U14 i Oslo Tennisarena (Heming) og Norges Cup U16 i Stavanger (jenter) og Kristiansand (gutter) avlyst. Øvrige turneringer kan gjennomføres dersom lokale smittevernregler gjør dette mulig. Følg fortløpende med på turneringene på Tournamentsoftware. Sluttspillet i NM lag junior og senior går foreløpig som planlagt 9-11.april.