Moss Padelklubb har nok en gang samlet padelentusiaster fra hele regionen til en uforglemmelig helg med sport, fellesskap og konkurranse. Den sjette utgaven av Norwegian Padel Tour (NPT 6) ble arrangert i samarbeid med PP+ og brakte sammen padelspillere av alle nivåer for å feire denne populære sporten. Turneringen, som fant sted fra 2. til 3. september 2023, ble en suksess som vil bli husket i lang tid fremover.

NPT 6:

NPT 6 tiltrakk seg over 100 deltakere fra alle aldersgrupper og nivåer. Fra nybegynnere til erfarne konkurrenter, hadde alle en sjanse til å teste sine ferdigheter og nyte den unike padelopplevelsen.

Klasse C damer ble vunnet av Kristin Moksness Olsen og Louise Bæk Pedersen som gikk ubeseiret gjennom hele turneringen. 2.plass gikk til Heidi Hegreberg og Carina Myhre Hagen.

Vinnere av dameklasse A ble suverene Mia Frogner med unge og lovende Emma Karlsrud som partner. 2.plass gikk til Sandra Bolstad og Birte Svenssen.

Denne gangen var det Christian Bergh og Joakim Karlsson som vant herrer klasse A i en jevn 3-sett match mot Michael Geraghty og Karl Jacob Knagenhjelm

I herre klassen B er det Ryan Hallden og Benjamin Palm som gikk av med seieren i finalen over ikke ukjente og erfarne padelspillere Carsten Johansen og Andreas Lindberg.

Herrer klassen C bød på en aldeles spennende finale med erfarne Henrik Dahl og Pål Sterten på den ene siden mot Lars Grønneberg og Petter Særdahl på andre. Det ble spilt 3 fulle sett før Grønneberg og Særdahl gikk av med seieren.

Samarbeid med PP+: En suksessoppskrift

Et nøkkelelement for suksessen til NPT 6 var samarbeidet med PP+. Samarbeidet brakte ekspertise og ressurser som var avgjørende for å gjøre turneringen til en slik suksess.

PP+ bidro til å organisere arrangementet og sikret at alle logistiske detaljer var på plass. Dette inkluderte bane forberedelser, deltakerregistrering og nødvendig utstyr. Sammen med Moss Padelklubb skapte de en jevn og profesjonell turnering som ga deltakerne den ultimate padelopplevelsen.

En helg med lidenskap og fellesskap

NPT 6 var mer enn bare en turnering; det var en helg fylt med lidenskap for padel og en følelse av fellesskap. Deltakerne kunne konkurrere på høyt nivå, men de kunne også knytte nye vennskap og dele sin kjærlighet for sporten.

En suksess for Moss Padelklubb og padelsporten

NPT 6 var en suksess på alle nivåer. Det ga deltakerne en sjanse til å utfordre seg selv, knytte nye bånd og dele lidenskapen for padel.

For Moss Padelklubb og PP+ var NPT 6 en bekreftelse på deres engasjement for å fremme padel i Moss-området og utover. De har etablert NPT som en viktig hendelse i padelkalenderen og ser frem til å fortsette å bygge på suksessen i årene som kommer.