NTF Grand Prix Summer Tour er over for i år – og Herman Høyeraal og Maren Milla Reinemo ble til slutt ranket på toppen av de 7 delturneringene.

NTF Grand Prix Summer Tour 2022 består av 7 delturneringer i perioden 5.mai – 17.juli. Turneringene deles inn i kategorier basert på prispengenivå. Det kåres en sluttvinner basert på et poengsystem og det utbetales premier til de tre beste sammenlagt i hver singleklasse.

Herman Høyeraal spilte 6 av de 7 delturneringene og endte opp med 1800 poeng og vant serien sammenlagt. Maren Milla Reinemo spilte 4 av de 7 delturneringene og endte opp med 1140 poeng. Dette sikret dem topplassering i serien.

Hele rankingen finner du her

I tillegg til premier i de enkelte turneringene er det premier i form av treningsstøtte til de tre beste sammenlagt i hver singleklasse. Spillere med flest poeng etter touren er avsluttet, får derfor ytterligere premier.

Reinemo og Høyeraal får dermed 30.000 NOK hver i form av treningsstøtte.

På andreplass i NTF Grand Prix Summer Tour finner man Albert Porsmyr Hansen som deltok i 4 av 7 delturneringer og Matylda Burylo som deltok i kun 3 av de 7 delturneringene, men hun vant til gjengled de tre Summer Tour-turneringene hun deltok i. Albert Porsmyr Hansen vant også double tour med makker Jon William Karlstad.

På tredjeplass finner vi Nikolas Tvedt som spilte 4 av de 7 delturneringene og Hermine Flaaten som deltok og spilte alle de 7 delturneringene! Hermine, og makker Diba Pirzad-Amoli, kom på andreplass på double rankingen. Hedda Gurholt og Ine Stange vant doubleklassen sammenlagt.

Turneringer som inngår i touren: (klikk på link for info)

Kiwi Grand Prix Mjøndalen 5-8.mai (kategori 2)

Adax Grand Prix Svelvik 16-19.juni (kategori 1)

Nesøya Grand Prix 20-23.juni (kategori 2)

Hardhausen Grand Prix Nittedal 24-30.juni (kategori 3)

Holmen Grand Prix 30.juni-3.juli (kategori 3)

Lexus Grand Prix Larvik/Stavern 11-14.juli (kategori 1)

Lexus Grand Prix Sandefjord 14-17.juli (kategori 1)